EETCAFE DRIOUCH

Recentebeoordeling


4 sterren uit 120 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafe Driouch. Meer weten? Ontdek meer

25 apr 2023 om 19:45 Het broodje was klef en veels te gekruid. de patat teveel zout wel verder te eten de patat
4 apr 2023 om 1:32 Heerlijke broodjes
25 mrt 2023 om 13:03 Ik heb mijn drinken niet ontvangen
24 mrt 2023 om 0:46 Wrap was slecht maar voorderest alles lekker
23 mrt 2023 om 12:54 Eten was goed warm en erg lekker. Goed optijd bezorgt verder echt heerlijk qua smaak! Een dikke aanrader. Wij zullen vaker bestellen hier
23 mrt 2023 om 7:33 Goede service, heerlijk eten en jullie crispy chicken burgers wauw! Ook was het eten echt super warm aangekomen! Wij hebben er een favoriet bij, ga zo door!
22 mrt 2023 om 21:09 eten was lekker warm snelle bezorging ook aanrader
20 mrt 2023 om 0:38 Kapsalon besteld was verbaasd was zeer lekker, bezorging was top.
5 mrt 2023 om 21:50 Helaas eten was niet wat ik besteld ze hadden nog netje gebeld en omdat te veel had betaald zou ze drinken mij sturen is dat ook niet gebeurt en plus patat was zo zacht of het zo snel uit pan is gehaald nog niet ineens gebakken Jammer eerste keer
1 mrt 2023 om 15:11 Eerlijke bezorger had al betaald maar jongen gaf netjes me geld terug.
26 feb 2023 om 1:01 Perfect!
25 feb 2023 om 1:27 Tasty delicious and yummy rottally recommanded it